Utforsk Outdoor Research

Utforsk Outdoor Research

 

Utvikling

 

Da vi utviklet Outdoor Research® bygde vi et selskap fra en følelse: trangen til å komme seg ut. Det er det som driver oss. Vi elsker å komme på jobb hver dag og finne frem til bedre løsninger på hvordan vi kan bruke naturen. Men vi er mer enn bare utstyret vi bygger. Vi er en del av et fellesskap av venner hvis liv er forbundet med vårt vanlige behov for å være utenfor. Vår stamme er viet til å utforske våre utendørs lidenskaper og utfordre oss selv i fjellene, vann og ørkener på planeten vi elsker så mye.

 

Ron Gregg

 

I 1981 så en strålende forsker og ekspedisjonsleder, Ron Gregg, at hans frostskadde partner ble løftet av isbreen på Denali. Han hadde tilbrakt flere måneder med å planlegge en ny rute, og gå inn på ski 100 kilometer fra veien til foten av fjellet. Knapt halvveis til toppen, endte turen med at gamasjene sviktet. Ron nektet å ta plass på helikopteret og kom ned alene to uker senere, og tenkte på hva som hadde skjedd. Et eller annet sted underveis innså han at han både kunne fikse utstyrsproblemet og vie sitt liv til ekspedisjoner og eventyr ute i naturen. Til slutt visste han en ting sikkert: Han gikk ikke tilbake til sin gamle jobb.

 

Ron Gregg bygget Outdoor Research® på ideen om at livet er et eventyr, og det beste utstyret gjør eventyret morsommere. Selv om han døde tragisk i et snøskred for over ti år siden, forblir arven hans kjernen i vår bedrift. I vår verden handler det ikke om å jage helter; Det handler om å være på reisen.

 

Vårt mål

 

Målet vårt er å gjøre alt vi kan for å utvide stammen av mennesker som deler vår tro på at fremdriften er åndelig og livet er utenkelig uten søken.

 

Og vi vil ha deg med, fordi vi er ganske sikre på at jo større stammen vår blir, desto bedre blir verden.

 

Utendørsforskning. Designet av Eventyr.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.